Пошук

25 березня відбулося засідання постійної комісії з питань управління комунальним майном, ЖКГ, торгівлі, підприємництва, промисловості, транспорту і зв’язку, будівництва та архітектури

Дата: 25.03.2024 17:26
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

У ході підготовки до 71 чергової сесії сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань управління комунальним майном, ЖКГ, торгівлі, підприємництва, промисловості, транспорту і зв’язку, будівництва та архітектури під головуванням депутата міської ради Світлани Гриб.

На засідання також були запрошені начальник фінансового відділу Оксана Вертелецька, головний спеціаліст відділу ЖКГ, благоустрою, транспорту і зв’язку, економічного розвитку та інвестицій Вікторія Циганенко. Загалом, у роботі комісії взяли участь депутати міської ради Валентина Поліщук, Андрій Дремлюх, Сергій Байда, Володимир Бондар.

✔️Розглянуто 23 питання. На комісії, крім іншого, розглянуто питання про внесення змін до рішення Корсунь- Шевченківської міської ради від 19.12.2023 №64-14/III «Про бюджет Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади на 2024 рік», про затвердження програми «Питна вода Корсунщини» на 2024-2026 роки», про перейменування вулиць міста. Також на комісії розглянули кошторисну документацію по поточному дрібному ремонту асфальтобетонного покриття визначених вулиць та визначили черговість виконання робіт по даних об’єктах.

Головою комісії, депутатом міської ради Світланою Гриб було дано протокольне доручення відповідним посадовим особам щодо підготовки інформації на засідання чергової сесії:

✔️ інформувати про перейменування вулиць;

✔️про стан укриттів, усунення недоліків, коли укриття розпочнуть діяти за призначенням – назвати конкретні терміни;

Також однією із пропозицій голови комісії була пропозиція заслухати розробника проєктно-кошторисної документації по благоустрою територій до фортифікаційних споруд (найпростіші укриття) для визначених ЗДО перед розглядом кошторисів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора