Пошук

Шановні жителі громади!

Дата: 25.03.2024 17:45
Кількість переглядів: 92

Фото без описуНагадуємо, що згідно з Правилами благоустрою на території Корсунь - Шевченківської територіальної громади захаращування прибудинкової території є недопустимою практикою. Це не лише порушує естетичний вигляд нашого житлового середовища, а й є адміністративним правопорушенням, відповідальність за яке передбачено: ст. 152 Кодексу України "Про адміністративні правопорушення", щодо благоустрою населених пунктів, а саме: не забезпечується утримання прилеглої території у неналежному стані, що є порушенням п.:3.2.1; 5.10.1; 5.10.2.4); 5.10.3.9); 5.10.9 Правил.

Ми з розумінням ставимося до того, що зараз весняний період і всі займаються благоустроєм своїх приватних територій, а саме обрізанням гілля дерев, кущів, чагарників, згрібанням листя. Та, на жаль, в результаті ці відходи рослинного походження складують на прилеглій території до приватних домоволодінь. В очікуванні, що КП «ВЖ РЕУ» зазначенні відходи самостійно вивезе.

Доводимо до вашого відома, що дана послуга не входить до переліку послуг з вивезення твердих побутових відходів згідно договору.

Тому повідомляємо, що ви можете замовити послугу вивезення відходів рослинного походження додатково. Для цього Вам необхідно звернутися у приймальне відділення КП «ВЖ РЕУ» або за телефоном 0688314439.

Надіємось на ваше розуміння та в найкоротший термін просимо прибрати Вас СВОЇ прилеглі території та дотримуватись правил благоустрою нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора