Пошук

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань управління комунальним майном, ЖКГ, торгівлі, підприємництва, промисловості, транспорту і зв’язку, будівництва та архітектури

Дата: 10.04.2024 18:05
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

У ході підготовки до 72 позачергової сесії сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань управління комунальним майном, ЖКГ, торгівлі, підприємництва, промисловості, транспорту і зв’язку, будівництва та архітектури під головуванням депутата міської ради Світлани Гриб

 

На засідання також були запрошені відповідні доповідачі по питаннях денному. Загалом, у роботі комісії взяли участь депутати міської ради Валентина Поліщук, Андрій Дремлюх, Сергій Байда, Володимир Бондар. Розглянуто 13 питання.

 

На початку роботи комісії розглянуто питання стосовно обрізаного гілля, яке знаходиться на в’їзді в місто з боку м.Києва. Попередньо було дано доручення відділу з питань екології та охорони довкілля щодо підготовки роз’яснення з цього питання. Відповідно до наданої інформації, виконавчим комітетом неодноразово направлялися звернення ТОВ «Ростдорстрой» щодо вжиття необхідного комплексу відповідних заходів з вивезення видалених дерев та їх гілля у спеціально відведене місце та приведення узбіччя до належного стану, також зверталися до Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Черкаській області стосовно озеленення та приведення придорожніх насаджень у відповідність до вимог безпеки дорожнього руху й тому подібні заходи. За ініціативою голови комісії, депутата міської ради Світлани Гриб на комісії вирішено заслухати начальника КП «ВЖ РЕУ» Олександра Шкребтія:

- стосовно подальших дій щодо усунення захаращення, яке виникло внаслідок несанкціонованого звезення обрізаного гілля під час дорожніх ремонтних робіт, яке згодом лише збільшувалося, так як мешканці громади також почали теж звозити обрізане гілля, адже в громаді на даний час немає спеціально визначеного місця для таких відходів.

- перед розглядом проекту рішення «Про затвердження детального плану території на частину території під будівництво полігону побутових відходів за межами населеного пункту м.Корсунь-Шевченківський Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади Черкаського району Черкаської області» заслухати висновок робочої групи, яка була створена на громадських слуханнях, щодо альтернативного місця під розміщення полігону побутових відходів.

 

Також, на комісії, крім іншого, розглянуто питання про внесення змін до рішення Корсунь-Шевченківської міської ради від 19.12.2023 №64-14/VIII «Про бюджет Корсунь-Шевченківської територіальної громади на 2024 рік», про передачу матеріалів, про внесення змін до рішення Корсунь-шевченківської міської ради від 07.12.2021 № 20-13/VIII «Про затвердження Програми економічного та соціального розвитку Корсунь-Шевченківської міської ради на 2022-2024 роки» зі змінами та ін.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора