Пошук

Позачергове засідання виконавчого комітету.

Дата: 11.04.2024 17:15
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Сьогодні очільник громади Віталій МАЦЮК провів позачерове засідання виконавчого комітету

На засіданні розглянули усі питання порядку денного та прийняли відповідні рішення. Першочергово розглянули питання, які стосуються соціального захисту дітей та дотримання їх прав та законних інтересів.

✔️Схвалено проект рішення про внесення змін до бюджету громади на 2024 рік.

✔️Внесено зміни до рішення виконавчого комітету «Про створення Координаційної ради з питань сімейної політики, тендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми в Корсунь- Шевченківській міській територіальній громаді», а саме у склад Координаційної ради введено поліцейського офіцера громади та начальника сектору превенції відділення поліції №1.

✔️Погоджено Програму організації та фінансування у 2024-2025 роках громадських робіт. Ця Програма спрямована на підтримку людей у період вимушеного безробіття та пошуку роботи. Також погоджено перелік роботодавців та видів громадських робіт, які будуть проводитись у 2024 році за кошти місцевих бюджетів та/або Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

✔️З метою економії та оптимізації паливно-енергетичного балансу громади, погоджено Програму розвитку альтернативної енергетики на території нашої громади.

✔️Розглянули блок питань щодо упорядкування адрес об’єктів нерухомого майна.

✔️З метою приведення існуючої мережі закладів загальної освіти до оптимальної, раціонального використання бюджетних коштів, передбачених на галузь освіти та ефективного використання наявних приміщень, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з оптимізації освітніх закладів громади, Погоджено перспективний План заходів щодо оптимізації закладів загальної середньої освіти Корсунь- Шевченківської громади на 2024-2027 роки.

На завершення засідання, начальник відділу культури та туризму Ірина Трунцева повідомила та запросила присутніх про благодійний захід, який відбудеться 13 квітня о 14:00 на центральній площі міста та запросила на захід. Мета заходу – допомогти нашим землякам – захисникам із 58-ї ОМПБр та придбати для них РЕБ станцію.

Запрошуємо жителів та гостей громади долучитися до благодійного заходу.

Працюємо далі на нашу Перемогу!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора