Пошук

Чергове засідання виконавчого комітету.

Дата: 19.04.2024 12:00
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

18 квітня 2024 року в.о. міського голови, секретар міської ради Віталій МАЦЮК провів чергове засідання виконавчого комітету.

Перед початком засідання хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв російсько-української війни.

На засіданні розглянули усі питання порядку денного та прийняли відповідні рішення. Першочергово розглянули питання соціального захисту дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, з метою дотримання їх прав та законних інтересів надано їм відповідні статуси. Погоджено подання до Черкаської ОВА щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» багатодітній жительці міста, яка народила та виховала до восьмирічного віку п’ятеро дітей. З метою урахування інтересів неповнолітніх осіб, сприяння їх соціальній адаптації та реабілітації у громаді, визначено перелік об’єктів та видів суспільно корисних робіт для неповнолітніх, які засуджені до покарання у виді громадських робіт на території Корсунь–Шевченківської міської територіальної громади.

На завершення засідання Віталій МАЦЮК передав Подяки від ГО «УГІ» людям, які доклали максимум зусиль для створення міжнародного гуманітарного дитячого проекту Дитячі точки Спільно UNICEF, а також посприяли тому, щоб оснащення цього простору в повній мірі залишилося в дитячій бібліотеці.

Працюємо далі на нашу Перемогу!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора