Пошук

26 квітня 2024 року відбулося засідання постійної комісії з питань управління комунальним майном, ЖКГ, торгівлі, підприємництва, промисловості, транспорту і зв’язку, будівництва та архітектури

Дата: 26.04.2024 15:28
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

У ході підготовки до 73 чергової сесії сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань управління комунальним майном, ЖКГ, торгівлі, підприємництва, промисловості, транспорту і зв’язку, будівництва та архітектури під головуванням депутата міської ради Світлани Гриб.

На засідання також були запрошені відповідні доповідачі по питаннях денному. Загалом, у роботі комісії взяли участь депутати міської ради Валентина Поліщук, Андрій Дремлюх, Сергій Байда, Володимир Бондар.

На комісії, крім іншого, розглянуто проєкт рішення «Про затвердження «Програми розвитку альтернативної енергетики на території Корсунь- Шевченківської міської територіальної громади на 2024-2030 роки». Ця Програма розроблена з метою економії та оптимізації паливно-енергетичного балансу громади.

Розглянуто питання про внесення змін до рішення Корсунь-Шевченківської міської ради від 19.12.2023 №64-14/VIII «Про бюджет Корсунь-Шевченківської територіальної громади на 2024 рік», якими, крім іншого, передбачено кошти на утримання відділення по роботі з ветеранами при Центрі соціальних служб та кошти на придбання продуктових наборів матерям з числа загиблих військових до Дня Матері, також передбачено кошти на надання матеріальних допомог на лікування, вирішення соціально-побутових проблем жителям громади та ВПО.

Питання, розглянуті на комісії, винесені на чергове засідання сесії Корсунь- Шевченківської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора