Пошук

Інформує «Черкасиенергозбут»

Дата: 30.04.2024 14:05
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Товариство з обмеженою відповідальністю «Черкасиенергозбут» (далі – «Товариство») повідомляє, що з «01» травня 2024 року адресну доставку рахунків за використану електричну енергію побутовим споживачам (для населення) по всіх населених пунктах Вашої територіальної громади буде здійснювати АТ «Укрпошта».

Додатково повідомляємо, що у випадку виявлення побутовими споживачами територіальної громади невідповідностей щодо фактичної адреси побутового споживача від зазначеної в рахунку, Товариство просить таких споживачів терміново звертатися до Корсунь-Шевченківського центру обслуговування споживачів для проведення відповідної звірки та врегулювання невідповідностей, довідки за тел.: (067)510-54-36, (089)250-04-20), або за адресою: м. Корсунь-Шевченківський, вул. Ярослава Мудрого, 20 (приміщення «Ощадбанку»).

Додатково, з метою максимальної ефективності та оптимізації процесу отримання рахунків побутовими споживачами, Товариство нагадує про можливість кожного побутового споживача зареєструватися в особистому електронному кабінеті на офіційному веб-сайті Товариства за адресою: http://energozbut.ck.ua, та відправити заявку щодо можливості отримання рахунку за електроенергію на власну електронну пошту (для реалізації даної можливості додатково пропонуємо звернутись до Корсунь-Шевченківського центру обслуговування споживачів згідно вищезазначеної контактної інформації).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора