Пошук

Благодійна допомога медичним закладам громади від БФ "АГРОРОСЬ ЮКРЕЙН"

Дата: 08.05.2024 16:34
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Роки війни та надзвичайних випробувань, що випали на долю українців, роки звитяги і праці задля одного, задля нашої з вами ПЕРЕМОГИ, довели всьому світові, що ми - нація сильних духом і незламних людей. А за роки повномасштабного ворожого вторгнення ми навчилися цінувати щирі людські вчинки і добросердні починання, які дають можливість не зневіритися, а жити, працювати, допомагати, підтримувати, наближати, по мірі своїх можливостей, той, такий довгожданий переможний день.

Дякуючи нашим захисникам, ЗСУ, доброчинцям, людям неспокійної та щиросердної вдачі, у квітні 2024 року КНП "Корсунь-Шевченківська багатопрофільна лікарня" та КНП міський «ЦПМСД» отримали допомогу від  БЛАГОДІЙНОІ ОРГАНІЗАЦІЇ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «АГРОРОСЬ ЮКРЕЙН». Серед отриманого все те, що надзвичайно потрібне для лікування та реабілітації наших земляків, поранених військових, ВПО та їх родин. Це ліжка, візки, ходунки, інвалідні крісла, медичні крісла на колесах, тримачі для крапельниць, урологічні ємності, судна медичні, стільці, тумбочки, холодильники, матраци, медичні лампи, медичні шафи, засоби гігієни, візки для прибирання з інвентарем, інше різноманітне медичне та господарче обладнання.

Це не єдина допомога медичним закладам нашої громади. Також Благодійним Фондом  передано 12 інвалідних візків-трансформерів для допомоги в реабілітації тих, кому це необхідно.

За інформацією БЛАГОДІЙНОІ ОРГАНІЗАЦІЇ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «АГРОРОСЬ ЮКРЕЙН»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора