Пошук

27 травня 2024 року відбулося засідання постійної комісії з питань соціально- економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів

Дата: 28.05.2024 16:44
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

У ході підготовки до пленарного засідання 75 чергової сесії 8 скликання Корсунь-Шевченківської міської ради 27 травня 2024 року відбулося засідання постійної комісії з питань соціально- економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів. Участь у засіданні також взяв очільник громади Віталій МАЦЮК.

На чолі із головою комісії, Людмилою СЕМЕНЕНКО, члени комісії розглянули ряд важливих питань. Зокрема, розглянули  питання, що стосуються, крім іншого, соціальної сфери, освіти, охорони здоров’я, ЖКГ, тощо. Розглянули питання про внесення змін до деяких Програм та відповідно погодили внесення змін до бюджету громади на 2024 рік, зокрема, виділення коштів на проведення лабораторних аналізів для визначення якості питної води, передбачили кошти на придбання матеріалів на проведення ремонтів у садочках, поточного ремонту системи вентиляції Моринської гімназії. Також погодили виділення кошти на  реконструкцію майданчика водопровідних споруд з влаштуванням додаткового водозабору та спору очищення води для господарсько-питних цілей НФС «Сівач», тощо.

Розглянуті на комісії питання винесені на розгляд чергової сесії Корсунь-Шевченківської міської ради.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора