Пошук

Активніше долучайтеся до акції "Активізація екологічного фронту".

Дата: 05.07.2024 13:42
Кількість переглядів: 96

Продовжуємо підтримувати екологічний проект «Активізація екологічного фронту», запущений волонтерською групою Спасо-Преображенського храму ПЦУ спільно із Корсунь-Шевченківською міською радою та комунальним підприємством «ВЖ РЕУ», який спрямований на збереження довкілля та підтримку Збройних Сил України.

Мета проекту - формування екологічного підходу до вторсировини, зменшення об’єму відходів на сміттєзвалищі та допомога ЗСУ.

За червень місяць ми вже назбирали 3 біг-беги стиснутої ПЕТ-пляшки та по третині контейнерів скла й стиснутих металевих відходів.

Прохання відсортовану вторсировину, а саме: скло, ПЕТ-пляшки, металеві відходи приносити до спеціальних контейнерних майданчиків, які вже функціонують на території всіх дошкільних закладів освіти міста, у дворі Корсунь-Шевченківської міської ради та в селі Виграїв. Також завезено контейнера до закладів освіти для подальшого облаштування місць сортування. Зверніть увагу, що на кожному контейнері є відповідна наліпка!!!

Додатково наголошую на необхідності стискання Пет-пляшки, алюмінієвих та жерстяних банок, з метою зменшення об’єму при накопиченні та транспортуванні.

Повідомляю, що у подальшому планується збільшення локацій із контейнерами для збору саме вторсировини. Пропозиції, рекомендації та доречні ідеї щодо майбутніх локацій із сортування вторсировини просимо надавати до відділу із питань екології та охорони довкілля виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради.

Всі зібрані кошти від зданої вторсировини будуть спрямовані на ЗСУ із подальшим звітом про суму зібраних коштів та куди саме їх спрямували.

Не будьте байдужими, долучайтесь до акції, активно підтримайте та покажіть на власному прикладі, що ви зможете, а разом ми зробимо більше!!!

Дякую всім хто підтримує ЗСУ та екологічний підхід у сортуванні відходів!!!

З повагою відділ із питань екології та охорони довкілля виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора