Пошук

Шановна Корсунь–Шевченківська громадо!

Дата: 14.07.2024 16:42
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Сьогодні ми провели в останню земну путь нашого Захисника, старшого солдата

🕯Сидоришина Сергія Володимировича

Народився Сергій Володимирович 07 травня 1965 року в с.Нова Синявка Хмельницької області, там пройшли його молоді роки. Після закінчення школи вступив до будівельного училища. Далі був направлений в м. Київ в Будівельне управління, де працював столяром майже 25 років. У Києві створив сім’ю.

Сергій Володимирович мав активну життєву позицію, з початком повномасштабного вторгнення росії на території нашої держави добровільно став на захист України. На війні був кулеметником, брав участь у заходах забезпечення оборони України у зв'язку з агресією російської федерації проти України у Донецькій області. Отримав поранення, після якого був переведений до Києва, де продовжив службу в Солом'янському РТЦК.

Побратими згадують Сергія як світлу, доброзичливу людину та як сміливого Воїна, який добровольцем став на захист Батьківщини за покликом свого щирого, відважного серця. Ніс службу гідно й відповідально, обороняючи Київщину, а згодом і Донеччину. Був справжнім Героєм з огляду на рішення, які приймав, та вчинки, які робив на полі болю.

У 2023 році Сергій Володимирович був нагороджений відзнакою «За оборону Києва та Київської області».

12 липня 2024 року, перебуваючи у короткостроковій відпустці на Корсунщині, передчасно зупинилося серце відданого Захисника України. Щирі співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати.

Вічна слава і світла пам’ять Захиснику України Сергію Володимировичу Сидоришину!

Слава Україні!

Слава Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора