Пошук

Шановні жителі Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади!

Дата: 07.08.2024 16:02
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

8 серпня 2024 року у нашій громаді оголошено Днем жалоби на знак скорботи за нашим захисником, військовослужбовцем ЗСУ, солдатом

🕯Гончаренком Олександром Миколайовичем

Захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України від російських окупантів, Олександр Миколайович загинув 4 липня 2024 року під час виконання військових обов’язків внаслідок артилерійського обстрілу на Донеччині.

Відданий захисник України Олександр Миколайович Гончаренко до останньої миті виконував свій військовий обов'язок та залишився вірним військовій присязі. Поділяємо горе рідних та близьких, сумуємо разом з вами, низько схиляємо голови у глибокій скорботі.

Прощання з Олександром Миколайовичем відбудеться завтра, 8 серпня 2024 року, о 10:00 в Спасо– Преображенському храмі Православної церкви України (біля міського Будинку культури).

о 8:30 скорботний кортеж вирушить від лікарні вул. Ярослава Мудрого, вул.Тартацька, вул. Чорних Запорожців (Лермонтова) до будинку загиблого;

о 9:45 вирушить від дому загиблого до Спасо-Преображенського храму;

о 10:45, після заупокійного богослужіння, скорботна хода вирушить вул. Шевченка до перехрестя вулиць Шевченка – Хойніцька, потім автомобільний рух Київським шосе до кладовища у с.Виграєві, де відбудеться прощання та поховання Героя.

Світла пам'ять та вічний спокій Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора