Пошук

Пам'ятаємо...

Дата: 20.08.2024 08:51
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Сьогодні минає два роки, як раптово обірвалося життя військовослужбовця ЗСУ, солдата роти охорони, ветерана АТО  Моренка Сергія Васильовича.

Народився 16 липня 1977 року в Корсуні-Шевченківському. Закінчив міську загальноосвітню школу №2, відслужив строкову військову службу на Одещині, закінчив Одеський механіко-технологічний технікум та Черкаський державний технологічний університет. Тривалий час працював у Корсунь-Шевченківській редакції газети «Надросся».

Ще у 2015 році Сергій Васильович не зміг залишитися осторонь подій в Україні. Кинувши все, він взяв до рук зброю і пішов боронити Батьківщину  у складі 79 –ї аеромобільної  десантно-штурмової бригади, а після 24 лютого добровільно став до лав ЗСУ на захист України. 20 серпня 2022 року, під час проходження військової служби раптова смерть  передчасно  вирвала його із лав мужніх захисників Батьківщини. Пішов із життя, будучи вірним військовій присязі з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок. Він ніс лише добро в цей світ, тому що в нього вірив.

Вічна шана, вдячність  та пам'ять воїну-Захиснику України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора