Пошук

Непоправна втрата для нашої громади.

Дата: 14.08.2024 16:49
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

Сьогодні відбулася церемонія прощання із загиблим військовослужбовцем ЗСУ, мужнім захисником, старшим сержантом

🕯 Миколою Миколайовичем Гладишенком

Микола Миколайович народився 23 червня 1972 р. у Корнилівці. Навчався у п'ятій школі, після якої – у ПТУ-33, потім проходив службу в армії. В юнацькі роки активно займався спортом, мав значні досягнення – був  кандидатом у майстри спорту по дзюдо. Свого часу працював у Києві. Мав активну життєву позицію, був учасником АТО, мав відповідні військові відзнаки.

Він був надзвичайно доброю, світлою, відкритою людиною, працьовитим, вірним товаришем – таким пам’ятатимуть Миколу Миколайовича усі, хто його знав.

На війні був командиром десантно- штурмового відділення. Захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України від російських окупантів, Микола Миколайович загинув 8 серпня 2024 року у населеному пункті Курської області, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

Обірвалося життя гідної молодої людини, в якої були великі плани та мрії на майбутнє!

Родина втратила найкращого сина, люблячого брата. Громада втратила ще одного сміливого, відважного Героя. Для нас він завжди залишиться взірцем хоробрості та стійкості.

Низько схиляємо голови перед мужністю і патріотизмом полеглого Воїна. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, побратимам, знайомим, усім, хто знав Миколу Миколайовича Гладишенка.

Слава Україні!🇺🇦

Героям слава!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора